Mye å være stolte av!

AlexanderProsjektet har snart eksistert i 3 år. På den tiden har vi fått til mye. Veldig mye.

Når jeg startet opp, var det primært med 2 sykehus. Ullevål og Drammen. Mine hjertebarn. Der jeg hadde tilbragt mest tid. Men behovet var vel det samme på andre sykehus? Det skulle vise seg at det var tilfelle. Helsepersonell begynte å få høre om prosjektet, og jeg ble kontaktet av andre sykehus som lurte på hvordan de kunne få en plass på lista vår! Vel, det handler kun om frivillige. Og mange har ønket å bidra. Bidra til å glede barn og deres pårørende. Gjennom å gjøre akkurat det har AlexanderProsjektet vokst!

Det har kommet til fler og fler. Fra i dag skal vi levere til 9 sykehus i Norge! Ullevål, Drammen, Ringerike, Bærum, A-hus, Nordlandssykehuset Bodø, St. Olavs Hospital Trondheim, Helgelandssykehuset Mo i Rana og Sykehuset i Østfold Kalnes.

Om jeg er stolt? Veldig! Det lille jeg startet har balla på seg, og blitt så mye mer enn jeg trodde var mulig!

Jeg ble nominert til «årets kvinnelige forbilde 2018», og selv om jeg ble slått på målstreken er jeg ydmyk over å ha kommet til finalen. Takk til alle dere som har trua på meg, på prosjektet og jobben vi sammen gjør! Takk til alle bedrifter og privatpersoner som gjør det mulig! Takk til alle dere som stiller opp som kontaktaktpersoner for deres sykehus. Uten alle dere hadde ikke prosjektet vært det det er i dag.

Med det tempoet vi har for utvidelser av sykehus å bidra til har jeg trua. Trua på at vi en dag vil nå målet mitt. Målet om å en dag være landsdekkende!

#måleteråglede #vigjørenforskjell

4 kommentarer om “Mye å være stolte av!

  1. Ida Berg Knudsen sier:

    Kjære Laila i Alexanderprosjektet
    For 4 uker siden fikk jeg min andre sønn, Mikkel. Jeg vil så gjerne takke for nydelig teppe vi fikk av dere. Det er så rørende og fantastisk at det finnes slike gode mennesker som deg/dere. Masse varme klemmer fra Mikkel og Ida❤️

    Liker

  2. Marielle sier:

    Hei! Er det sånn at du ønsker kontakt med flere sykehus? Jeg jobber på nyfødt intensiv i Tromsø og kunne gjerne tenke meg å være ambassadør. Ta kontakt på e-post. (Jeg må også konferere med ledelsen først).

    Liker

Legg igjen en kommentar