Mor og barn smykker fra AVAmini

Vi har vært så utrolig heldige at vi har fått noen herlige sett med ammesmykker/bitesmykker fra AVAmini til vårt prosjekt! Ikke bare er de fantastisk fine å se på de er også håndlaget med kjærlighet.

  
AVA minis smykker er miljøvennlige, organiske og silikonperlene er laget av det samme materialet som tåteflasker, smokker og etc. I tillegg bruker hun naturlig ubehandlede treperler. Tråden som brukes er slitesterk silketråd som er myk mot ømme tannkjøttene til de små. Smart og sikker utbryterlås som skiller seg når smykket blir hardt nappet i.
Hva er ammesmykke / bitesmykke?

Bitesmykke, ammesmykke eller også kalt mammasmykke er smykker laget uten kjemikaler eller tilsetningstoffer. De beste fordelene – smykket er perfekt for de små travle hender og gleden ved å «utforske verden». Smykket vil holde barnet fokusert og rolig under amming. Med blanding av farger og teksturer kan babyen trygt utforske smykket med sine hender øyne og munn. De vil også ta oppmerksomheten bort fra å klore, lugge eller ta tak i ikke-barnevennlige smykker.

Kun det beste er godt nok for våre små kjære babyer. Dessverre selges det produkter til babyer som inneholder kjemikalier. Derfor er det viktig å få frem at AVA minis smykker er fri for kjemikalier som latex, PVC, BPA, bly, ftalater, kadmium og tungmetaller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s