En gigantisk eske full av luer, pannebånd og buffer! 

I dag kom det en gigantisk pakke fra luefabrikken og stofflykke! Nå har jeg fått åpnet denne, og er helt på gråten over hvor gavmilde noen er!!! Hele 208 luer, 122 pannebånd og 73 buffer!!! Masse str, masse forskjellige motiver, til både jenter og gutter ❤️❤️❤️ Jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal få takket for alt dette på en god nok måte! Det betyr så utrolig mye! Både for meg som grunnlegger av dette prosjektet, og for alle barna dette kommer til å glede!  

    
   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s