Tilbakemelding fra NFI Drammen! 

6 oktober dukket denne opp i posten (men jeg har glemt å dele den her!).

Jeg har presisert at jeg kun er ansvarlig for å ha startet dette prosjektet, ikke for alle gavene! Så selv om denne takken er skrevet til meg vil jeg dele den med dere alle! Uten så mange mennesker med store hjerter, medmenneskelighet og empati for andre hadde dette vært en umulig oppgave!!! Her får vi enda en bekreftelse på at jobben vi legger ned i dette gjør en forskjell! Så tusen takk til dere alle! Les brevet, bytt ut «du» med «dere», og ta til dere rosen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s