Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket nok!

Denne uken sendte jeg ut et drøss med mail til forskjellige bedrifter i håp om at de kanskje kunne ha noe å bidra med. Vi er enda små, men jeg har en tanke om at hvert menneske vi kan klare å glede i en tøff hverdag er en seier. Men for å få til dette er jeg helt avhengig av å ha flinke, generøse og hjertevarme mennesker i ryggen. Vi vokser stadig og givergleden er stor! Mange ønsker å bidra på en eller annen måte!
Men når jeg kontakter bedrifter og firmaer er det ofte ikke det man opplever, selv om det selvsagt finnes de som vil (bare se på listen vår over samarbeidspartnere!).
De fleste bedrifter som velger å støtte oss og jobben vi gjør er små gründer bedrifter (med få unntak).
Når det kommer til de fleste virkelig store, tar de seg ikke engang bryet med å svare. De få som har svart sier at de ikke har mulighet, eller at de støtter større prosjekter i utlandet.

Men denne uken skilte et svar seg ut. Dette svaret var fra CreativeArt. De startet svaret sitt med å takke for jobben vi gjør for barn, pårørende og helsearbeidere på norske sykehus. Det varmer, og gjør lysten til å fortsette med dette enda større.
Ikke nok med det, de ønsket også å hjelpe oss videre. I første omgang med t-skjorter og vinyl for å komme igang.
Siden onsdag har jeg fått mer hjelp enn jeg kunne drømme om! I natt sponset CreativeArt oss med et eget domene, så fra og med i dag kan alle finne oss ved å søke opp alexanderprosjektet.no. Det gir jo plutselig et helt annet inntrykk av oss.
Ikke nok med det, de stiller opp med masse gode råd, og ser hva de kan få til gjennom sine kontakter for å hjelpe oss videre.

Dette prosjektet drives kun på frivillig innsats og giverglede fra privatpersoner og bedrifter rundt om i landet. Her er det ingen fortjeneste for noen. For 2 år siden leverte jeg ut gaver til to sykehus. Ullevål og Drammen. I dag er vi fire damer som står for utlevering av gaver til hele seks sykehus, og det jobbes stadig med å få på plass fler. Drømmen min er at vi over tid skal bli landsdekkende. Dette hadde vært en helt umulig oppgave om vi ikke var så mange som deltok. Arbeide som legges ned i dette prosjektet er som en dugnad for å glede. Ingen kan gjøre alt, men ALLE kan gjøre noe!

Svaret fra CreativeArt gjorde hele uka mi! Alt de har bidratt med på under 1 uke! Jeg er rørt, takknemlig og spent på hva alt dette vil føre med seg!
At jeg skulle være så heldig…. Av alle de mailene jeg sendte ut, alle bedriftene jeg kontaktet, alle som ikke har svart, og alle som svarte nei…
Det betyr så lite når man får kontakt med noen som virkelig bryr seg. Noen som synes vi gjør en bra jobb, noen som virkelig ønsker at vi skal lykkes og nå ut til enda fler.

Så kjære CreativeArt, Renate og Maria TUSEN TAKK! Og ikke minst en stor takk til Øyvind som har meldet frem og tilbake med meg!
Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok. Men dette betyr utrolig mye for både meg personlig, for alle som er delaktige i prosjektet, og ikke minst for alle barn og pårørende vi kan glede!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s