Ambulansesentralen i Hønefoss

Jeg var så heldig å vinne en stor eplekasse med potetgull og godis på Coop mega Hønefoss 🌸 Den ville jeg at skulle gå til de som virkelig gjør en forskjell i hverdagen til folk, nemlig til våre engler i rødt, ambulansepersonellet! Skulle ønske vi kunne gitt en kasse til alle ambulansesentraler i Norge, men sånn er det ikke! Derfor gikk min premie til min lokale ambulansesentral, nemlig Hønefoss ❤️

Personlig har vi hatt behov for deres hjelp mer enn en gang, og hver eneste gang har dere opptrådt enestående! Dere er profesjonelle, tar dere av både pasienter og pårørende, viser genuin omsorg og empati ❤️ Jeg kan ikke annet enn å være fryktelig takknemlig for at akkurat dere har valgt denne jobben!

Tusen takk for alt dere gjør for oss! Selv om vi kanskje ikke er i en situasjon der vi får satt ord på hvor viktige dere er når dere kommer, skal dere vite at dere er ekstremt verdsatte 🌸 Dere er ofte forskjellen på liv og død 🌸

Håper dere koser dere med dette mens dere venter på neste oppdrag ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s